Välkommen till Sjögrävar´n AB. Vi är ett mångsidigt familjeföretag med stor erfarenhet i branschen. Vi har sedan starten, 1985, hjälpt hundratals nöjda kunder. Vi utför det mesta inom marin entreprenad. En stor del av våra jobb gör vi mot privata kunder. Vi utgår från centrala Mälaren. På Aspö mitt mellan Enköping och Strängnäs har vi vår bas. Det här är vi:

bengt
Bengt Jansson

Senior Adviser och verkmästare

Grundade tillsammans med sin fru, Lena Jansson, företaget 1987. Har sedan dess jobbat heltid inom Sjögrävar’n AB och utvecklat företaget till vad det är idag. Tog våren 2012 ett steg tillbaka och lät sönerna Victor och Filip att ta över firman. Under arbetstid trivs han bäst i verkstaden och under fritiden lika så.

 

victorViktor Jansson

Vd/projektansvarig

Är 33 år gammal och utbildad sjöingenjör med 10 års erfarenhet från den internationella sjöfarten Där sista arbetsgivare innan han vintern 2011/2012 beslöt sig för att satsa på Mälaren var Stockholmsbaserade Wallenius Marine. Eventuell fritid spenderas med familj och vänner.

 

filipFilip Jansson

Projektledare

Är 27 år gammal, utbildad matros och svetsare. Även han med flera års erfarenhet från handelsflottan. Har sedan våren 2011 varit verksam på heltid inom Sjögrävarn AB. Innebandy och fotboll är två stora fritidsintressen.